8 Ağustos 2014 Cuma

Çiçekli Kloş Etek / Giydim Çıktım Part 40

 Giydim Çıktım postalarında 40'ı bulmuşum. Bu iyi bir haber benim için. Herneyse ben konuma döneyim. Efendim, daha önce burada diktiğim bu kloş etekten bahsetmiştim. Geçenlerde de sonunda giyebildim.

 İki türlü giyebilmek ve basen kamufle etmek adına yüksek bel bir model belirlemiştim.


Genelde kloş eteklerin kısa olanlarını daha çok tercih ediyorum. Sanırım bu kendime yakıştırıp yakıştırmamak ile ilgili. Özellikle hamilelikten sonra bu tarz etek ve elbise modellerinden hep kaçtım. Biraz kilo verince yıldızım tekrar barıştı. Ama hala eski kiloma dönemedim o ayrı.



Bu fotoğrafta da eteği yüksek bel kullandım. Açıkçası yüksek bel mi yoksa düşük bel mi kullanma konusunda tam karar veremedim. Sizlerin de fikrini almam bana çok yardımcı olacaktır.

 Uzun yıllar düşük bel pantolon ve etekler kullanınca yüksek bel bir garip geliyor. :)


Aslında bir kaç tane daha aldığım statement kolyeler yerine hep aynı kolyeyi kullandığımı farkettim. Sanırım artık değişiklik yapmam lazım.

Bluz: Polo G
Etek : Ben diktim
Espadril : Kdz Ereğli/ İkon Kundura 






11 yorum:

  1. Bende bazen bakıyorum kendime şöyle. Hep alıştığım şeylerin dışına çıkamıyorum. Değişik kolyeler kullanmamak ve yüksek bele alışamamak gibi. Ama değişiklik iyidir. Etek de sende çok hoşsun. Güzel günlerde giy.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım. Moda değişik bir şey zaten. Yeniliklere alışmak zor, alışınca da ben daha önce bunu nasıl giyiyormuşum diyip eski alışkanlıkları kötüleme kısmı var. :)

      Sil
  2. Bence yüksek bel olarak kullanmalısın. Öyle daha şık duruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her ne kadar alışık olmasam da dediğiniz doğru, daha iyi duruyor. Yorumun için teşekkürler. :)

      Sil
  3. yüksek bel yakışmış bence, beli ince gösteriyor. değişiklik herzaman iyidir insana kendini farklı hissettirir ama sanırım çoğumuz standart olmayı seviyoruz. :) etek çok güzel olmuş ve çok yakışmış güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğraflara şimdi baktım da haklısınız, eteğin kabarıklığının üstüne bluz eklenince belim daha da kalın durmuş. ( sanki çok inceymiş gibi:) ). Hem beğendiğiniz hem yorumunuz için teşekkürler :)

      Sil
  4. Kumasin deseni hos.Siyah ile uyumu harika olmus.

    YanıtlaSil
  5. Bence de yüksek bel daha güzel durmuş. Ayrıca daha feminen duruyor yani yakışmış ;)

    YanıtlaSil
  6. Sanırım bundan sonra eteği yüksek bel olarak kullanacağım:) tesekkurler:)

    YanıtlaSil
  7. Bencede yüksek bel olarak kullanmalısın çok yakışmışşş :)
    bende bloğuma beklerim http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil