3 Kasım 2014 Pazartesi

Bugünlerde... İnstagram'da

 Bir haftadan fazla bir süredir pek blogla ilgilenemedim. Eşimin dedesinin vefatı ve üstüne benim rahatsızlanmam bunun başlıca sebebi. Ama artık yavaş yavaş çok sevdiğim bloguma dönüş yapmaya başladım.





Geçen hafta Ankara'da, çok sevdiğimiz arkadaşlarımızı ziyarete gitmiştik. Ankara'ya gitmişken Anıtkabir'i ziyaret etmeden olmaz diye düşündük. Alaz'ın da ilk Anıtkabir ziyaretini gerçekleştirmiş olduk böylelikle. Alaz'ın aklı yavaş yavaş ermeye başladığına göre Anıtkabir ziyaretlerimizi sıklaştırmaya karar verdik. 


Bu sıralar Alaz'ı emzirmeden kestiğim bir dönemdeyiz. Ben her ne kadar erken bıraktırmak istemiş olsam da, doktorumuz bu zamana kadar devam etmemi söylemişti. Açıkçası ilk bıraktırmaya niyetlendiğim zaman huysuzlaşacak diye çok tedirgin olmuştum. Ama korktuğum gibi olmadı. Hiç bir sıkıntı yaşamadım. Sanırım bunda yazdan beri gündüz emzirme olayından vazgeçmemin etkisi büyük. 



Kara kış yüzünü göstermeye başladı. Hava güneşli bile olsa soğuklar kendini hissettiriyor. Hâl böyle olunca salgın hastalıklar da baş göstermeye başladı. Kapalı ve kalabalık mekanlardan olabildiğince uzak durmaya çalışıyoruz.


Evde ektiğim tohumlar minik minik filizlenmeye başladı. Umarım yaza kadar kocaman olup çiceklenirler. 


Artık mümkün değil bebek arabasında uyumuyor. Şu sıralar yer mekan farketmez kucakta bu şekilde sızmak en çok yaptığımız şey. Umarım bu dönemi de atlatırız.


Anıtkabir'den severek aldığım ve kolumdan çıkarmak istemediğim bir saatim oldu artık. Son zamanlar da takmaktan keyif aldığım nadir aksesuarlardan biri. 






12 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun, başınız sağolsun..
    Ankara güzel gelmiş belli, resimler ve Anıtkabir'de harika..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, sağolun. Evet Ankara iyi oldu hepimiz için. Zaten sevdiğim bir sehir. Sevgiler :)

      Sil
  2. cok keyıfle okudugum bır yazı oldu bu sızı ınstagramdan severek takıp edıyorum :) bu arada basınız sagolsun :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, sağolun. Begendiginize sevindim gerçekten. :)

      Sil
  3. Burda kar yağıyor, tohumcuklar ne güzel..Anıtkebir konusunda da katılıyorum size...Saat de pek güzelmiş..Biz gittiğimizde yokru sanırım yeni çıkmış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizde burada güya hava soğuk diye yakınıyoruz. Erken gelmiş sanırım kar. Saati görür görmez hic düşünmeden aldım. Teşekkürler :)

      Sil
  4. En sevimli zamanları çok tatlı bu kız. Ben kızımın küçüklüğüne çok benzetiyorum ve o yüzden Alazın fotolarını çok seviyorum. Bu arada o omuzda uyku hali çok şirin. Boş ver arabada uyumasın. O mis gibi kokusuyla pamuk yanaklarını omzuna dayayıp uyuması kadar güzel bir şey varmıdırki. Geçip gidiyor bu günler. Bak biz büyüdük te yenisine kolları sıvadık. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle en tatlı zamanları ama bir o kadar da zor zamanları:) omuzda uyumasını bende çok seviyorum ama bizim problemimiz benim bir yere oturamamam.illa ki ben gezecekmişim o öyle uyuyacakmış. :) Artik yarim saatten sonra ne omuz ne bel kalıyor bende. Bu arada sizinde bugünlere dönüş yakındır. Ama en azından minigin ablası var size yardımcı olacak :)

      Sil
  5. Saate özellikle bayıldım, çok güzelmiş.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba İadeyi ziyarete geldim bu arada kızınız çok tatlı nazarlardan korusun :)

    YanıtlaSil