1 Eylül 2015 Salı

Zebra Desenli Cocuk Eteği Dikimi

 Yazın başında bir hevesle Alaz'a diktiğim eteği bütün yaz boyunca giydiririm diye düşünmüştüm ama olmadı. Çünkü artık kızım diktiklerimi giymek istemiyor ve kendi beğendiklerini giyiyor. Hatta gün içersinde üzerine minicik bir su damlasa olsa koşa koşa dolabına gidip üst baş seçmeye başlıyor.

 Başıma böyle bir şeyin geleceğini daha önceden öğrenmiştim. Önüne seçenekler sunuyorum. İki elbiseden birini seçmesini istiyorum. Az da olsa işe yarıyor. Ama artık alışverişlerimizde minnie mouse(Mii mau cu), hello kitty ( Kedi miyuv) , teddy bear (tedi), Barbie(barbi), Chelsea(Çelti), ve köpek(töpek) baskılı olanlar öncelikli olacak gibi.



 Herneyse, yaz başında yarım metre kadar zebralı bir kumaşım vardı. Açıkçası kendime bir şey dikmek isteyebileceğim bir desen değildi. Bende Alaz'a etek dikmeye karar verdim. Alaz'ın lastikle bel ölçüsünü alıp pratik bir etek dikimi oldu. Arta kalan ponpon şerit ile de süsleme yaptım.



 Aslında üzerinde fena durmuyor hatta kabarık olduğu için büyük işi gibi olmadı. Ama giyen olmadığı için şimdilik rafa kaldırıyoruz.




5 yorum:

  1. yaziikkk tüh çok da guzel olmus, hele ponponlara bayildim, neyse ilerde fikrini degistirir belki

    YanıtlaSil
  2. Kız çocukları daha çok pembeli kıyafetlere yöneliyorlar. renginden dolayı giymemiş olabilir. Ama ben bayıldım. Hele o ponponlar çok şirinlik vermiş.Beli lastikli olduğu için bir sene daha zamanı var. O cici etek raftan iner minik fıstık giyer. Sevgiler:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnsallah diyelim. Evet bu aralar pembe ve üzerinde sevdiği cizgi film karakterleri olanlar tercih ediliyor.

      Sil
    2. İnsallah diyelim. Evet bu aralar pembe ve üzerinde sevdiği cizgi film karakterleri olanlar tercih ediliyor.

      Sil