17 Mart 2014 Pazartesi

Instagrama Yansıyanlar, Bugünlerde...


1 - Bu haftasonu hem Alaz'a araba koltuğu almak için hem de büyüklere torunları ile vakit geçirmelerini sağlamak için İzmit ve İstanbul taraflarına geldik. Cumartesi günü havanın güzel olması beni çok sevindirdi. Alaz'ın güneşe çıkması ve temiz hava alması açısından çok iyi oldu.


2 - Her ne kadar bu cumartesi güneşli havalara sevinmiş olsak da, ailece viral enfeksiyon ile mücadele ettiğimiz bir haftasonu geçirdik. Bu tarz durumlarda yola çıkmadan önce Alaz'ı doktoruna götürmek ,daha çok tedirgin olmadan yolculuk yapmamızı sağlıyor diyebilirim. 

3 - Son zamanlarda, antika ve eski eşyaları fotoğraflamak gibi bir hobi geliştirdim. Nerde eski bir şey görsem şip şak modunda oluyorum.:) 


4 - Evet zaman çok çabuk geçiyor. İnsan inanmak istemiyor bu duruma.:)


5 - Sağlıklı beslenme ve Diyet dönemi tüm hızıyla devam ediyor. İstediğim kiloya geldikten sonra bunla ilgili postlar yazmaya başlayacağım. Lakin önce kilo hedefini tutturmam gerek:)


6 - Artık yazın gelmesini iple çekiyoruz. O kadar özlemişiz ki geçen yazın resimlerine bakıp bakıp duruyoruz.


7 - Üç güzel insanın ölümüyle son bulan bir hafta geçirdik. Mekanları Cennet Olsun. Umarım bu tatsız olaylar en kisa zamanda son bulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder