15 Ekim 2014 Çarşamba

Bayramdan Geriye Kalanlar / Giydik Çıktık Part 49

 Bu bayram bizim için viral enfeksiyon ile mücadele olarak geçti. Daha yeni yeni toparlanabildiğimiz içinde bayram postunu geç yazmak durumunda kaldım. Etrafta dolanan salgından en başta Alaz olmak üzere hepimiz nasibini aldık. O yüzden genelde durgun ve bol istirahatlı bir bayram oldu.

 Hem hasta hem de hava serin olunca fotoğraf çekme işini evde tamamlayabildik. Anne kız bu kez keyifsiz olduğumuzdan pek iyi fotoğraf veremedik. Bu sefer böyle oldu.



Alaz'a diktiğim elbisenin kumaşından kendime de elbise dikmeye niyetim vardı. Bayram öncesi yetişmeyince artan kumaştan biçtiğim kalem eteği bitirmeye karar verdim. Yola çıkmadan iki saat öncesinde eteği tamamlamıştım.


Daha önce diktiklerimle aynı olsa bile yine de bayram için uygun oldu. 


Bayram süresince kızımın eğlendiği bir kaç kare fotoğraf yakalamak bile bizi mutlu etmeye yetti. 


Jean gömlek :Koton
Hırka : Batik (Geçen sezon) 
Etek : Diktiklerimden

Alaz'ın 
Elbise: Diktiklerimden
Balıkçı yaka penye :C&A

7 yorum:

  1. Alaz çok tatlı ve çok şık her zamanki gibi.. Bizde de bayram yataklı, döşekli geçti.. Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, bu bayram epey bir hastalıkla geçmiş demek ki.

      Sil
  2. bu bayram bizim için de hastalık demek oldu...bebeğinin hasta olması çok zormuşş.inşallah bi daha hasta olmaz en azından bu kış boyunca:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin amin. İnşallah hepimizin kuzuları hasta olmaz. Teşekkürler.

      Sil
  3. kendi diktiğiniz elbiselere bakıyorum da gerçekten harika bu işi yapabilmek meziyet istiyor sizi tebrik ederim cok zevklısınız :) ayrıca anne kız kombinlerini çok çok seviyorum dünyanın güzel şeylerini bir örnek görmek çok harika :) Alaz'da çok tatlı bir bebek allah sıze bagıslasın cok gecmiş olsun :( bende sızı bloguma beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel ve içten yorumlarlarınız için çok tesekkur ederim. Kendi çapımda bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Bayram biraz sıkıntılı geçti evet sağolun. Hemen blogunuza geliyorum. Sevgiler :)

      Sil
  4. aaa süpermiş ben bayıldım bu ikiliye :) bu arada Alaz ismini ilk defa duydum enteresan merak ettim hemen anlamını bulmaya gidiyorum :))

    YanıtlaSil